Sponsoren bedankt!

Tandarts Hekerman is in 1985 gestart als solopraktijk. Inmiddels is dat uitgegegroeid naar een team met een mix van jong en oud; jeugdige dynamiek ondersteund door routine en ervaring.

Meer informatie op www.tandartshekerman.nl

De Dierenzorggroep streeft ernaar om laagdrempelige, klantgerichte, hoogkwalitatieve zorg te bieden. Met altijd een vestiging bij u in de buurt.

Kijk voor meer informatie op www.dierenzorggroep.nl

  • Voorlopige teamindeling 2019-2020

    Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van volgend seizoen. De TC heeft de voorlopige teamindeling bekend gemaakt, je kunt hem hier vinden!Als je vragen hebt dan kun je deze stellen door te mailen naar...

    Lees meer...

 

Komende wedstrijden

donker 200 200  

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan OBC, zonder dat het je een cent extra kost! 
Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en OBC ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieƫn boven in het menu kun je bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar OBC. En nogmaals, het kost je niets extra!
Wil jij OBC ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via bovenstaande banner.

De technische commissie is druk bezig om voor volgend seizoen de teams te vormen, maar daarvoor moeten er wel genoeg trainers zijn. Helaas zijn er op dit moment niet genoeg trainers beschikbaar om voor volgend seizoen alle teams te voorzien van een trainer.

Daarom de dringende vraag, ben jij, of ken jij, een trainer die volgend seizoen een team binnen OBC wil trainen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met