Hallo OBC'er,

De eerste competitiewedstrijden komen al snel dichterbij!

De Basketbalbond is dit seizoen overgestapt op een nieuw systeem, sportlink. Dat brengt een aantal veranderingen en helaas ook vertragingen met zich mee. Zo is de koppeling van het nieuwe systeem naar het oude systeem nog niet compleet waardoor we nog geen wedstrijdprogramma automatisch op de site kunnen tonen. We hebben op facebook al een bericht geplaatst waarop het wedstrijdschema te bekijken is (link). Het wedstrijdprogramma is ook te bekijken via de nieuwe sportlink App (hieronder meer daarover).

Een andere belangrijke aanpassing is dat er voortaan met digitale wedstrijdformulieren wordt gewerkt. Als je aan de tafel zit bij een wedstrijd van een ander team om het wedstrijdsheet in te vullen gaat dat niet meer met pen en papier, maar op een tablet van OBC. Niet alleen het wedstrijdsheet wordt digitaal gedaan ook de spelerskaarten worden op een telefoon/tablet door de scheidsrechter gecontroleerd.

LET OP! Om je spelerskaart goed te kunnen controleren moet er een foto van je aan je profiel gekoppeld zijn, doe dit zo snel mogelijk voordat de eerste wedstrijd begint! Hoe je jezelf kunt aanmelden bij de app staat hier uitgelegd. Als je jezelf als speler aanmeld dan moet je hetzelfde mailadres gebruiken als waarmee je bij OBC bekend staat, op die manier wordt het aan jouw gegevens gekoppeld.

Succes en veel plezier op de trainingen!