In de zomer werd door de NBB jaarlijks een basketbalkamp georganiseerd. De NBB is hier echter mee gestopt, maar BigShotsCamp.nl heeft dit op zich genomen en organiseert deze zomer weer een kamp voor de echte basketballiefhebbers! Hieronder een bericht van hun

-------------------------------------------------

Hallo basketballers!
Maak kennis met de Big Shots Basketball Camps. Onze camps worden in 2018 voor het eerst georganiseerd op verschillende plekken in Nederland.

De Big Shots Basketball Camps U15 en 15+ vinden plaats van 22 tot en met 27 juli in Zwolle. Ben je 12 jaar of ouder en wil je een geweldige week hebben dan is het Big Shots Basketball Camp de perfecte uitkomst voor jou. Bij dit camp overnacht je in de dichtbij gelegen slaapzaal, krijg je drie maaltijden per dag + voldoende snacks, medische begeleiding, professionele trainingen van top trainers en eredivisie spelers en speelsters, leuke wedstrijden en andere activiteiten.

Ben je jonger dan 12? Dan organiseren we voor jou in verschillende regio’s in Nederland dagkampen waar je 3 dagen traint en 1 dag een 3x3 toernooi speelt. Tussen de trainingen krijg je een lunch en ’s avonds slaap je thuis in je eigen bed. We organiseren een U12 camp in Vlijmen in samenwerking met BC Vlijmscherp SVH Basketbal van 9 t/m 12 juli 2018.

Alles draait om plezier maken en het beste uit jezelf halen. Wij willen een fijne sfeer creëren waarin iedereen zich veilig en thuis voelt en volledig zichzelf kan zijn. Met jonge enthousiaste en goede ervaren trainers willen we met jullie allemaal een top week beleven die een geweldige start van jullie zomer gaat zijn.

Heb jij zin in een week vol basketbal, plezier, uitdaging en mooie herinneringen? Meld je dan zo snel mogelijk aan onze website: www.bigshotscamp.nl

Wij kunnen niet wachten, jullie ook niet?!

Tot in de zomer!

Met vriendelijke groet,

Ralf Schilder & Matthijs Groot