ALL STAR EVENT AFDELING ZUID OP ZATERDAG 26 MEI

De jaarlijkse afsluiting van het basketbalseizoen voor de afdeling Zuid zal ook dit jaar weer plaatsvinden in sporthal Die Heygrave in Vlijmen.
De gehele dag zal gevuld zijn met basketbalactiviteiten voor vrijwel alle leeftijden.

Van 9.00 tot 13.00 uur vindt er weer een groots evenement plaats voor onze peanuts in 3 categorieën: U8, U10 en U10 gevorderden. Uiteraard worden er wedstrijdjes gespeeld, is er een Race4Fun en een springkussen aanwezig. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per deelnemend team.

Van 13.00 tot 19.00 uur wordt een 3-3 toernooi gespeeld, speciaal voor kinderen met weinig of geen ervaring met deze speelvorm. Hiervoor worden de volgende categorieën uitgenodigd: U12, U14, U16 en U18, voor zowel jongens, meisjes en gemengde teams. Wij hopen dat vele verenigingen in Zuid hun best doen om één of meerdere teams af te vaardigen. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team.

Inschrijven voor beide activiteiten is vanaf nu mogelijk. Stuur een emailbericht naar de afdeling () met in het onderwerp duidelijk de activiteit vermeld.

Uiteindelijk wordt de dag traditioneel afgesloten met de Heren All Star Game, waarvoor door de organisatie de beste spelers uit Zuid (maximaal spelend in de 1e divisie) worden geselecteerd. Aanvang van deze wedstrijd is om 20.00 uur.

De dag wordt georganiseerd door een werkgroep All Star Event van afdeling Zuid van de NBB in samenwerking met basketballvereniging Vlijmscherp SVH.