Technisch directeur van bouwbedrijf Wagemakers, Hans Wagemakers, runt samen met zijn zus Karin Wagemakers het bedrijf. Hans heeft samen met Ellis Wagemakers (oud lid OBC) drie kinderen, waarvan er twee (Niels en Janne) lid zijn van OBC. Hans heeft zelf altijd gehockeyd, maar door zijn vrouw en kinderen is hij ook enorm enthousiast geworden van basketbal.

Nu dochter Janne voor het eerst een volledig "meiden-team" heeft , vindt bouwbedrijf Wagemakers het een mooi moment om de club én dit "meiden-team" te sponsoren. Het is een gezellig, pittig, hardwerkend team met twee geweldige trainers. Met een vrouwelijke mededirecteur van het bouwbedrijf en nu de sponsoring van dit meidenteam wil bouwbedrijf Wagemakers benadrukken dat vrouwen een heel belangrijke steen kunnen bijdragen in de bouw.

Naast de sponsoring van het Vrouwen U14-1 team wilde bouwbedrijf Wagemakers ook graag iets doen waar de hele vereniging profijt van heeft. Na overleg met het bestuur werd er besloten om nieuwe scheidsrechters tenueus aan te schaffen.

OBC is natuurlijk hartstikke blij met de deze mooie bijdragen!