De Grote Clubactie is de grootste actie voor verenigingen in Nederland. Leden van clubs en verenigingen verkopen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% meteen naar de clubkas: het hoogste percentage van alle goede-doelen-loterijen!

Er zijn twee soorten loten die verkocht kunnen worden. Er is een lot van € 3,- en een Superlot van € 150,-. Hieronder leggen we uit hoe je deze twee soorten loten kunt verkopen.

Lot van € 3,-

- Verkoopboekje

Met het verkoopboekje gaan verkopers langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. Via dit verkoopboekje geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. De machtiging wordt afgegeven door deze handmatig in te vullen in het boekje. Elk boekje bevat 20 loten.
Deurzegels worden bijgeleverd.

De jeugdleden uit onze teams t/m U14 krijgen deze verkoopboekjes. De boekjes (deels of volledig ingevuld) kunnen op wedstrijd of trainings-dagen bij een van de aanwezige bestuursleden worden ingeleverd. Vervolgens worden de ingevulde loten door de secretaris verwerkt.

Voordelen:

  • Kinderen hoeven niet met geld over straat
  • De verkopers hoeven maar één keer langs de deur

Als je meer boekjes nodig hebt, laat het ons dan weten. We zullen er voor zorgen dat je deze krijgt. Degene die de meeste loten verkoopt kan een leuke attentie tegemoet zien. Vorig jaar was Lynn Kuijk de topverkoper, zij verkocht 55 loten!

- Papieren lot

De papieren loten worden vooraf door de vereniging voor € 0,60 per stuk ingekocht bij de Grote Clubactie. Lotenkopers betalen contant € 3,- en krijgen een papieren lot. Per lot levert dit € 2,40 op voor de club.

Alle senior-leden krijgen 2 loten (onderdeel van contributie). Er zijn echter ook nog loten over voor de vrije verkoop, dus als je meer loten kunt verkopen, aub contact opnemen met het secretariaat.

  • Met deze methode van lotenverkoop ontvangt de club meteen het geld.Superlot

Tot slot bestaat er nog de mogelijkheid om een superlot te kopen van 150 Euro (staat voor 50 normale loten). Bij een verkocht superlot maakt OBC kans op een extra prijs van 5000 Euro. Indien je een koper weet voor een superlot dan aub contact opnemen met het secretariaat.
Superloten moeten zowel door de koper als OBC ondertekend worden.

 

Prijzen
1e prijs: 100.000 Euro
2e prijs: Volkswagen Up
3e prijs: Luxe camping vakantie t.w.v. 2500 Euro
En nog vele andere prijzen.

De trekking vindt plaats op woensdag 11 december.