Skip to main content

Beste leden,

In het menu zijn de verschillende teams te benaderen door in het menu op Teams te klikken en dan voor een team te kiezen. Je kunt jezelf dan terugvinden in een team. Staat hier in plaats van jouw voor- en achternaam de term Afgeschermd, dan komt dat doordat u dit hebt aangegeven in Sportlink.

Binnen Sportlink wordt gewerkt met privacy niveaus, ook wel zichtbaarheids niveaus genoemd. Indien de zichtbaarheid ingesteld staat op Afgeschermd is het niet mogelijk voor ons de juiste naam te vermelden:

Privacy - Afgeschermd

Privacy – Afgeschermd

Wij zouden het op prijs stellen als u kiest voor Open of Normaal. U kunt dit zelf in de NBB app aanpassen, zie pagina https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000130132-zichtbaarheid-in-de-apps-van-sportlink.

Privacy - Open

Privacy – Open

Het kiezen voor Normaal is voldoende om uw voor- en achternaam in een team te kunnen tonen. Stuur nog wel een mail naar webmaster@obcoss.nl om aan te geven dat je je privacy-instellingen hebt gewijzigd. Pas dan is de wijziging op de website van OBC terug te zien. Alvast bedankt!