Skip to main content

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen. Dat betekent ook dat er weer een nieuwe basketbalscheidsrechter opleiding, de zogenoemde BS2 opleiding, gegeven gaat worden. Iedereen van 13 jaar of ouder dient naast het spelregelbewijs ook in het bezit te zijn van een BS2 diploma. Dit doen we om ervoor te zorgen dat er genoeg scheidsrechters binnen de vereniging zijn en zo de zaaltaken makkelijker evenredig verdeeld kunnen worden. En voor degenen onder ons die het fluiten van basketbalwedstrijden nog leuk gaan vinden ook.

De BS2 opleiding bestaat uit twee bijeenkomsten waarvan 1 theorie en 1 praktijk. Het theoriedeel staat gepland op 11 september 2023 van 19:00 tot 20:30 uur, een uitnodiging hiervoor volgt spoedig.

Heb je een uitnodiging gehad voor het spelregelbewijs, sluit gerust aan op 11 september, dit is een goede voorbereiding om het spelregelbewijs te halen. Verder is iedere geïnteresseerde van harte welkom.

Veel plezier gewenst het nieuwe seizoen.

Met sportieve groet,
Roy Schuurmans
Scheidsrechter Kontakt Persoon (SKP)
skp@obcoss.nl