Skip to main content

Het nieuwe seizoen is weer begonnen dus je basketbal spullen mogen weer uit de kast! Kom je nou iets tegen wat niet meer past, wat je niet meer gebruikt of wat je eigenlijk niet meer zo mooi vindt? Misschien kun je iemand anders er blij mee maken. Doneer het aan OBC en dan verkopen wij het in onze eenmalige tweede hands basketbal kraam! Denk aan (basketbal)kleding, bidons, ballen, schoenen, etc. Alle opbrengsten gaan direct naar de clubkas van OBC zodat wij weer een extra zakcentje hebben om jou zo goed en leuk mogelijk te laten spelen bij OBC.

Heb je zelf nog iets nodig, kom dan zeker een kijkje nemen bij onze kraam!
Zaterdag 16 sept zijn de eerste thuiswedstrijden. Wij zullen dan in de sporthal van de Ruivert staan.

“Goed idee, maar waar kan ik mijn spullen doneren?”

Lever ze, in een afgesloten zak, in bij je trainer. Deze zal het bij de activiteiten commissie inleveren.

Wil je ons nog meer helpen? Wij zoeken ook nog verkopers! Stuur een mailtje met je naam, team/team van je kind, telefoonnummer en eventueel van hoelaat tot hoelaat je beschikbaar bent naar activiteitencommissie@obcoss.nl dan nemen wij contact met je op!

We hopen op een mooie opbrengst en een leuke dag!