Skip to main content

Onze U10-2 heeft vandaag hun allereerste wedstrijd gespeeld. Aangemoedigd door heel veel familie hebben ze het supergoed gedaan. Sena was de eerste die voor OBC scoorde, waarna Zara een mooie driepunter erin gooide. Verdedigen is natuurlijk wat lastiger bij onbekende tegenstanders, maar dat ging ook steeds beter. Pippa en Tom hebben laten zien hoe goed ze kunnen dribbelen, en zij niet alleen. Bregje liep heel vaak vrij. Jax wist in de aanval wanneer hij kon helpen als iemand vast stond met de bal. Noortje heeft ook heel hard gewerkt in de aanval en verdediging. Eren wist te scoren terwijl er een fout op hem werd gemaakt, en gooide de bonus vrije worp ook erin. We hebben verloren met 75-16, maar super knap dat we 16 punten hebben gescoord! Trots op deze kanjers! En ook dank aan de uitstekende begeleiding door de scheidsrechters in Berlicum, veel zin in de thuiswedstrijd komende zaterdag!!

Springfield X102 - OBCX10 2

Springfield X10 2 – OBCX10 2