Skip to main content

Met de coaches (Mustafa en Aron) aan het roer van dit nieuw samengestelde team wordt er vol enthousiasme gestart aan de wedstrijd in Vught (EVBV).
Starting 5 met Lina, Elisa, Milan, Flynn en Lars. Eerste periode 6-4 en nog even zoekende in de verdediging. In de 2e periode werden we even overrompeld door de fastbreak van EVBV, 16-4. In de 3e periode een zware tegenvaller, Elisa valt geblesseerd uit. Ze had net een mooie driepunter gescoord. Een aantal spelers van EVBV zijn fysiek en speltechnisch echt een maatje te groot: 26-9. In de vierde periode maken Cas en Lina alle 2 een mooie vrije worp. 39-11.

De vijfde periode houden we de scores lang tegen door een goede verdediging en maakt Milan als eerste een score en heeft Lièsse een paar mooie rebounds. 45-13. In de zesde periode wordt er hard gewerkt en voor elke bal geknokt. Thijs scoort en Goktug een vrije worp. 51-16.

Ook Flynn mag vrije worpen nemen en scoort er 1 en Hava maakt een prachtige lay-up. En Lars een mooie 3-punter. Een sterke periode waarmee zelfs een periode winnen 4-6 💪💪.

Milan probeer het vanaf een flinke afstand en maakt hem in de laatste periode, super! Ook Bas mag nog vrije worpen nemen en scoort er 1 (een trend vandaag!). Als laatste scoort Milan nog 1 vrije worp. Eindstand 57-27. Met opgeheven hoofdjes wordt de zaal verlaten. Op naar volgende week.

EVBV Octopus X12-2 - OBC X12-2

EVBV Octopus X12-2 – OBC X12-2

EVBV Octopus X12-2 - OBC X12-2

EVBV Octopus X12-2 – OBC X12-2