Skip to main content

Beste OBC’ers

Vanaf zaterdag 23 september a.s. gaat de grote clubactie weer van start. Bij deze actie verkopen leden van clubs en verenigingen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% naar de verenigingen.
Vorig jaar heeft dit voor OBC ca. 600 Euro opgeleverd.

OBC maakt gebruik van 2 soorten loten.

  1. Het papieren lot

Deze worden door de vereniging vooraf ingekocht voor € 0,60 per stuk bij de Grote Clubactie . De loten kosten € 3,00 dus dit levert per lot € 2,40 op voor de club.

OBC heeft besloten dat alle leden van de U14 en hoger 2 loten krijgen. De kosten hiervan worden eenmalig aan de contributie toegevoegd.

  1. Verkoopboekje

Deze zijn bestemd voor onze jeugdleden t/m U12

Met het verkoopboekje verkoop je loten online via de QR-code óf met pen via de machtigingsformulieren. Voor alle leden wordt een persoonlijke QR-code aangemaakt en met deze code, die op de voorkant van het verkoopboekje staat, kan de koper eenvoudig met de telefoon online een lot kopen. Ook kunnen leden zelf de QR-code scannen en deze link delen via bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook, Instagram of Twitter.

De boekjes (deels of volledig ingevuld) kunnen op wedstrijd of trainings-dagen bij een van de aanwezige bestuursleden ingeleverd. Vervolgens worden de loten op naam door de secretaris geregistreerd. Als je meer boekjes nodig hebt, laat het ons dan weten. We zullen er voor zorgen dat je deze krijgt.

Degene die de meeste loten verkoopt kan een leuke attentie tegemoet zien.

Tot slot bestaat er nog de mogelijkheid om een superlot te kopen van 150 Euro (staat voor 50 normale loten). Bij een verkocht superlot maakt OBC kans op een extra prijs van 5000 Euro. Indien men een koper weet van een superlot dan aub contact opnemen met het secretariaat. Superloten moeten zowel door de koper als door OBC ondertekend worden.

De trekking vindt plaats op 28 november 2023.

Namens het bestuur van OBC

Gerard Theunissen,
secretaris@obcoss.nl