Skip to main content

De wedstrijd tegen Attacus X10-1 begon voortvarend. Als team werd er goed verdedigd, waarbij Alper een pass op de middellijn onderschepte en in zijn eentje kon afmaken. Attacus had geen antwoord en de eerste periode eindigde met een 6-0 score.

Ook de tweede periode ging op dezelfde voet verder: felle verdediging en als team goed de basket weten te vinden. Deze periode was Bjorn degene die het meest scoorde, waarbij er met een stand van 14-0 de volgende periode ingegaan kon worden.

De derde periode begon met een fout van Bjorn waarbij Attacus twee vrije worpen kreeg. Attacus miste echter beide vrije worpen, maar kreeg wel de rebound. Een snell pass naar een speler die buiten de bucket stond zorgde voor de eerste punten van Attacus: een driepunter. Nova scoorde nog twee vrije worpen en de periode eindigt met een score van 18-3.

De vierde periode scoorden beide teams, waarbij de driepunter van Raff een mooie was: 27-8.

Na de break vond onze X10-1 team de basket wat moeilijker en kwam Attacus twee punten terug: 29-12.

De zesde periode begon met nog een driepunter van Raff. Er werd verder heel goed verdedigd waardoor Attacus niet aan scoren toe kwam. Deze periode eindigde met een stand van 34-12.

Met de comfortabele voorsprong speelde onze X10-1 team de wedstrijd verder uit en is de uitstand uiteindelijk 46-20. Klasse gespeeld!

OBC X10-1 - Attacus X10-1

OBC X10-1 – Attacus X10-1