Skip to main content

De eerste periode ging het wat rommelig. We vergaten nog even dat we meteen terug moeten in de verdediging. Thijs kon met zijn lengte 2 scores maken: 4-5.

In de tweede periode kon Lièsse scoren. We raakten de bal onnodig kwijt doordat we niet snel genoeg innamen, hier waren we niet op bedacht en dat gebeurde ons nog een paar keer helaas gedurende de wedstrijd.

In de derde periode scoorde Lina en in de vierde periode was Milan op stoom met 3 scores. We gingen de rust in met 16-22.

Er werd in de vijfde en zesde periode hard gewerkt. Cas en Bas stonden stevig te verdedigen en Göktuğ en Lina konden beiden scoren. Het was 26-28.

In de zevende periode ging het met Thijs, Lina, Hava, Flynn en Lars even vol power. Thijs scoorde drie keer en Lina één keer met mooie assists van Hava en Flynn. Lars dribbelde de bal goed op, terwijl hij stevig werd verdedigd. We kwamen terug tot 35-38.

In de laatste periode mochten Milan, Rosemarie, Bas, Göktuğ en Cas nog proberen de overwinning binnen te halen. Ze waren erg dichtbij. Als Rosemarie de bal vast had, liet ze niet meer los. Milan dribbelde stevig door de verdediging, mocht nog twee vrije worpen nemen en wist er één te maken: nog twee punten verschil! Helaas kon de nummer 12 (die goed was voor 26(!) van de 42 punten) van de tegenstander toch nog twee keer door onze sterke verdediging komen, waardoor we net verloren met 36-42.

Al met al een hele leuke en spannende wedstrijd. Er is kei hard gewerkt door iedereen!

Vanwege een technische storing bij Sportlink zijn de foto’s en het verslag vandaag wat beperkter, er moest ouderwets geschreven worden.

OBC XU12-2 - JRC XU12-2

OBC XU12-2 – JRC XU12-2

OBC XU12-2 - JRC XU12-2

OBC XU12-2 – JRC XU12-2