Skip to main content

Zaterdag 23 september, DE eerste wedstrijd van dit seizoen voor VU-14. Een uitwedstrijd in Gennep en voor veel meiden de eerste wedstrijd in VU-14. Super spannend vonden ze het. Na een goed 1e kwart die we afsloten met 1 punt voorsprong ging het daarna in kwart 2, 3 en 4 gelijk op. We scoorden om en om, maar helaas bleven wij op een gegeven moment steeds 1 of 3 punten achter staan. Met nog zo’n 2,5 minuten te spelen stonden we 3 punten achter. De meiden gaven die laatste minuten nog alles wat ze konden. En met succes! Fenna scoorde nog een keer en daarna ook nog Senna. 17 seconden nog….helaas voor ons in die 17 seconden nog 4 vrije worpen voor de tegenpartij. Gelukkig voor ons waren ze allemaal mis en ging de winst met 1 punt verschil naar ons! Top gespeeld dames, een mooie en spannende eerste wedstrijd.

Gennep Cougars V14 1 - OBC V14 1

Gennep Cougars V14 1 – OBC V14 1