Skip to main content

Eerste winst voor de u14-2. De u14-2 is een mix van ervaren en onervaren spelers. Nadat tijdens oefenwedstrijd nipt werd verloren van Wyba en tegen Akros was verloren is er een ruime overwinning behaald tegen bv Rooi. (Uitslag 96-24). Door ziektegevallen hadden we maar 6 man, maar gelukkig speelt Lynn graag mee met het team. Na een wat moeijlijk begin liep het beter. In de rust stond het dan ook verdiend 38-14. En na rust nadat we full court press zijn gaan spelen zijn we naar de eindstand uitgelopen, door goed samenspel. Helaas voor de jongens hadden ze de 100 net niet gehaald, wat ze zelf graag wilde. Dit is ontzettend knap van het team wat elkaar net pas kent en maar 8 man heeft. 07 oktober 2023 tegen Schijndel. Samen met Akros waarschijnlijk ons grootste concurrent.