Skip to main content

De wedstrijd begon OBC waardig: we moesten nog wakker worden. We waren met de starting 5 van Bas, Flynn, Elisa, Milan, Göktuğ. De tegenstander mocht 2x scoren.

In de 2e periode opende Hava de score voor OBC met een mooie lay-up. Hava krijgt ook nog 2 vrije worpen, maar die wilde er nog even niet in. Lina kon wel een score maken onder het bord.

Eindelijk wakker! En dan gaan we echt als een speer. Bas scoorde 3x, Milan zelfs 4x. Ook Elisa mocht een score maken. En zo gingen we verder in de 4e periode. Rosemarie kan 2x scores maken door mooie passes van Thijs en hij scoort zelf ook nog door een strakke pass van Flynn. Met 26-12 gaan we de rust in.

Na de rust blijven we sterk spelen, zowel in de aanval, Milan scoort weer 4x en Lina 1x, als de verdediging. Cas is sterk aan de bal en laat hem niet los. Göktuğ was sterk in de rebound samen met Lina. 36-17.

Flynn krijgt in de 6e periode 2x 2 vrije worpen en weet er 1 te maken. Elisa, Rosemarie en Hava scoren ook weer. Er wordt goed verdedigd, netjes eerst ervoor en dan handjes omhoog. In de 7e periode heeft Milan een toffe steal en moet helaas Lina geblesseerd het veld verlaten. Milan scoort een prachtige 3-punter na een mooie solo actie. 52-32

In de laatste periode mogen Liesse, Thijs, Flynn, Elisa en Rosemarie het afmaken. Met super mooi teamwork van Flynn en Thijs, kan Elisa nog scoren. Eindstand: 54-38

Hard gewerkt en sportief gespeeld vandaag. Lars was geblesseerd, maar was er wel om het team aan te moedigen. Dank je wel Mustafa en Aaron voor de begeleiding.

OBC X12-2 - BC Langstraat Shooters X12-2

OBC X12-2 – BC Langstraat Shooters X12-2