Skip to main content

OBC MU16-1 heeft thuis een knappe zege geboekt op Pluto Wageningen MU16-1: 58-45. De Ossenaren leken aanvankelijk onder de indruk van het fysiek sterke Pluto met veel lange spelers. Het eerste kwart werd afgesloten met 2 punten achterstand voor OBC.

In het tweede en derde kwart was OBC de bovenliggende partij, hoewel de voorsprong niet groot was (6 punten tweede kwart, 4 punten derde kwart). Defensief en offensief lieten de Ossenaren mooie dingen zien, hoewel er regelmatig te gehaast werd aangevallen. Het laatste kwart was duidelijk voor OBC met belangrijke scores van vooral Daan Dappers en Jim van Uden.

In een spannende wedstrijd met goed basketball aan beide kanten waren de topscorers voor OBC: Daan Dappers (15 punten), Luuk Bos (11 punten) en Jim van Uden (10 punten).

OBC MU16-1 - Pluto MU16-1

OBC MU16-1 – Pluto MU16-1