Skip to main content

Met een haperende scorebord gaan we van start en winnen we de sprongbal. Flynn mist de eerste kans, maar Lièsse kan het afmaken. Daarna scoort Flynn ook. 2-4

Met een strakke pass van Milan op Göktuğ wordt het 2-6. Na 2 sprongballen van Göktuğ heeft OBC weer de bal. Goede rebound van Milan waarna hij met een solo-actie de 2-8 maakt. Met een schot/pass van Göktuğ komt de bal bij Elisa en wordt het 2-10. Milan onderschept de bal en maakt 2-12. Hava scoort een zekere lay-up 4-14.

Helaas wordt Cas omver geduwd en kan niet verder. Lars valt in. Lina heeft de rebound van eerst Lars en daarna Bas en scoort hierdoor twee keer. Ook een goede pass van Rosemarie zorgt voor een score van Lina. 10-20.

Hava scoort goed de 10-22. Door een mooie pass van Hava komt de score van Bas. Keurige pass van Flynn op Elisa 13-26. En dan een lange pass van Bas op Elisa 13-28. We gaan de rust in met 15-28.

Milan mist eerst, maar maakt vervolgens 15-30. Dan gaat Lina helemaal los met meerdere rebounds en een schotje zorgt ze voor maar liefst 12 punten. Een fout op Milan zorgt voor 2x maal. Hij scoort er één. 18-43.

Hava opende de score in de 6e periode 18-45. Rosemarie neemt een schot, maar mist helaas. Göktuğ gaat voor elke bal en wint vele sprongballen. Rosemarie maakt een mooie lay-up 18-47. Een vrije lay-op voor Göktuğ die hij keurig afmaakt 18-49. Einde periode 20-49

Met een mooie steal en pass van Lièsse kan Lina scoren. Bas strijdt voor de bal en wint, ook Lars laat de bal niet los. Wij krijgen balbezit en met wat gerommel onder het bord scoort uiteindelijk Lars 20-53. Bas had de rebound, alleen Lina nam het over en scoort weer 20-55. Lièsse was even haar veters aan het strikken en haar tegenstander krijgt de bal, maar ze haalt hem nog net op tijd in en voorkomt de score. Lina kan daaruit scoren 20-57.

De laatste periode pakt Milan de rebound en scoort 20-59. Helaas mist hij daarna de vrije lay-up. Het wordt een rommelig slot. Aan beide kanten wordt er slordig gespeeld. Het schot van Rosemarie rolt er op het laatst nog net uit. We sluiten af van 27-59.

Het was een leuke en sportieve wedstrijd in Rosmalen waarin iedereen zijn/haar bijdrage heeft kunnen leveren en waarbij Lina een topdag had met maar liefst 24 punten!

OBC U12-2 - The Black Eagles U12-4

OBC U12-2 – The Black Eagles U12-4