Skip to main content

Vandaag stonden we al om 09:30 klaar voor de wedstrijd tegen Schijndel, een pittige confrontatie met hen op de tweede plek en wij op de derde. Onze start was krachtig, resulterend in een snelle 14-0 voorsprong, ondanks het vroege uur. Echter, na een vliegende start kwamen we in het middenstuk van de wedstrijd wat moeizamer op gang. Gelukkig stond het bij rust nog steeds in ons voordeel met 26-14.

De scores vielen vandaag helaas niet zo gemakkelijk (mogelijk beïnvloed door het vroege tijdstip?). Dit dwong ons in de laatste 1,5 minuut om de bal rond te spelen en geen onnodige risico’s te nemen, wat zeer goed werd uitgevoerd. Hierdoor eindigden we met een stand van 40-32 in ons voordeel. Het was een intense wedstrijd waarin onze vastberadenheid (figuurlijk dan) heeft geleid tot een mooie en spannende overwinning.

Met deze overwinning staat XU14-2 nu op de tweede plaats, net achter Akros. Een prachtige prestatie met een score van 2 winstpartijen en 1 verlies (tegen Akros). Het is bewonderenswaardig voor een team dat nog niet zo lang basketbalt, behalve een paar spelers die al wat meer ervaring hebben.

OBC X14 2 - BV Schijndel X14 2

OBC X14 2 – BV Schijndel X14 2