Skip to main content

OBC M16-1 heeft ook zijn vierde wedstrijd gewonnen. Thuis werd Hanze Stars M16-1 uit Zutphen verslagen: 67-50. OBC was defensief sterker, maar in aanvallend opzicht was het spel wat minder verzorgd. Tot het vierde kwart lag het scoreverschil echter toch rond de 20 punten in het voordeel van de Ossenaren.

In het vierde kwart zette Hanze Stars een flinke tand bij in de verdediging. OBC had daar zichtbaar moeite mee: er werd onrustig aangevallen. Een drietal makkelijk scorende spelers van Hanze Stars reduceerde de voorsprong tot maar 10 punten.

Een mooie driepunter van Daan Dappers bracht snel verlichting. Met scores van Umut Erciyas en Bram van Aar vergrootte OBC zijn voorsprong weer en kwam het zelfvertrouwen terug.

Topscorers OBC: Daan Dappers (16 punten), Umut Erciyas (12 punten) en Merlijn van den Hurk (11 punten).