Skip to main content

OBC M16-1 heeft zaterdagavond een mooie uitzege geboekt op het taaie Arnhem Eagles M16-2: 57-79. OBC startte moeizaam met veel balverlies en had zichtbaar moeite met het pakken van defensieve rebounds. Het eerste kwart werd afgesloten met een achterstand (20-16).

Het tweede kwart ging lang gelijk op. Een driepunter van Merlijn van den Hurk vormde het startschot voor de opbouw van een voorsprong met mooie, scherpe aanvallen. Het tweede en derde kwart werden beide met 14 punten verschil afgesloten door de Ossenaren. In het laatste kwart werd het scoreverschil nog verder uitgebouwd. OBC kon uiteindelijk met een verdiende overwinning op zak weer terug naar Brabant.

Topscorers OBC: Merlijn van den Hurk (19 punten), Jim van Uden (18 punten) en Daan Dappers (14 punten).

Arnhem Eagles M16-2 - OBC M16-1

Arnhem Eagles M16-2 – OBC M16-1