Skip to main content

Ons vorige wedstrijd was ook tegen BV Schijndel waar we met 6 punten verschil van hadden gewonnen. Vaak is de 1ste kwart van Schijndel niet goed maar helaas nu wel en was onze 1ste kwart niet goed waardoor we al snel 10-2 achterstonden gelukkig kwamen we daarna weer wat beter in het spel wat resulteerde in de 3e kwart tot een voorsprong met 6 punten. Dit mede ook te danken aan de wisselspelers die op de bank zaten en defense defense roepten. Zelf de ouders gingen mee. Helaas verslapte daarna onze defense, waardoor we helaas met 47-44 verloren. In de laatse 40 seconden hebben we nog wel een 4-0 run kunnen plaatsen waardoor het onderlinge resultaat wel in onze voordeel is en we hierdoor 2de staan.

De coaches van Schijndel en OBC hebben genoten van de leuke en sportieve wedstrijd alsook de scheidsrechters die ook een compliment (top gefloten) verdienen voor het leiden van de wedstrijd.

Nu gaan we maar hard juichen voor Schijndel dat ze van Akros winnen, waardoor we eventueel nog kampioen worden en anders zijn we superblij met een 2e plaats in voor de meeste spelers 1ste seizoen.

BV Schijndel X14-2 - OBC X14-2

BV Schijndel X14-2 –
OBC X14-2