Skip to main content

De M16-1 is in Wageningen tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aangelopen: 65-45. De tegenstander, het fysiek sterke Pluto, startte vanaf minuut 1 met een hoge en strakke verdediging. Het spel van de Ossenaren raakte daardoor verstoord en de onzekerheid sloop in het team. Dat de arbitrage fysiek veel toeliet, maakte het niet gemakkelijker voor OBC.

In het derde kwart beleefden de Ossenaren nog een opleving en werd de achterstand teruggebracht tot drie punten: 33-30. Maar met name de center van Pluto bouwde het verschil vervolgens uit. De nederlaag is even wennen voor het team, maar we hebben afgesproken er vol voor te gaan in de resterende twee wedstrijden.

Topscorers OBC: Daan Dappers (11 punten), Wes Imminck (10 punten) en Jim van Uden (9 punten).

Pluto M16-1 - OBC M16-1

Pluto M16-1 – OBC M16-1