Skip to main content

Vandaag moesten we tegen Black Eagles. Vorige week hadden we onze eerste overwinning van deze competitiehelft tegen Almonte. Dus we wilden meer maar we begonnen wat slapjes aan de wedstrijd.  Misschien nog teveel genieten van de overwinning van vorige week?

Maar we kwamen gelukkig steeds beter in de wedstrijd.
Eindstand van de 3 kwart was het nog 6 punten verschil. Helaas kakte we aan het begin van de 4e kwart wat in waardoor we op gegeven bijna 20 punten achter stonden. In de laatste 1,5 minuut hebben we nog alles gegeven. Waardoor we nog een flinke run maakte naar de eindstand van 41-52 met genoeg aanknopingspunten om uit wel te winnen. Mooie aan dit team wat pas is begonnen is dat als we verliezen de verliezen tegenwoordig nog maar vaak 10 punten verschil zijn wat ook wel zuur is maar ze gaan mooie toekomst tegemoet.

OBC X14 2 - The Black Eagles X14 3

OBC X14 2 –
The Black Eagles X14 3

OBC X14 2 - The Black Eagles X14 3

OBC X14 2 –
The Black Eagles X14 3