Skip to main content

Vandaag hadden we nog een kleine kans om kampioen te worden. 1% kans is ook kans. De afgelopen weken hebben we supergoed goed getraind en dit was terug te zien in de wedstrijd. We hebben voornamelijk op de rebound geoefend en dan vooral aanvallen en hebben vandaag ook veel scores gemaakt door aanvallende rebounds. Eindstand 1ste kwart was 13-16 in het voordeel van ons. Helaas op het einde hebben we 2 turnovers heel makkelijk wegegeven. We begonnen in de 2e kwart heel slecht (we waren vergeten om te verdedigen) en na een donderspeech in de time out en over te stappen naar een 1-3-1 aanval (wat we nooit geoefend hebben) in plaats van een 1-2-2 aanval en sloten we de 2e kwart af met een voorsprong van 25-29. In de 3e kwart hadden we het weer even minder maar na een time out waar we besloten om full court press (kan nog wel beter maar tijdens wedstrijd leer je het) te spelen ging het weer beter al stonden we nu wel 40-35 achter. Na goede periode in 4e kwart werd het 45-43 al had het volgens publiek 43-43 moeten zijn. Coach helaas niet gezien. Nadat we 54-55 hadden gescoord scoorde hun helaas de 56-55. Gelukkig hadden we nog time out over. Helaas werd op het einde niet helemaal aan het plan gehouden en verloren we de bal met ongeveer 20 seconden. Eindstand 56-55 verloren helaas. Nog een compliment is dat de wisselspelers uit zichzelf in de 3e kwart wisten dat ze hun spelers in het veld moesten aanmoedigen door defense defense te roepen. Al met al een fantastische teamprestatie.

Den Dungk X14 1 - OBC X14 2

Den Dungk X14 1 –
OBC X14 2