Skip to main content

OBC M16-1 heeft in Arnhem een uitwinst geboekt op Arnhem Eagles M16-1: 50-58. Hoewel de Ossenaren gedurende de hele wedstrijd geen enkel moment achter hebben gestaan, was het toch een moeizame wedstrijd.

Om te beginnen had OBC hinder van de ringen, die voor veel afketsende ballen zorgden. Ook het teamspel kon beter in de eerste twee kwarten. Veel scores kwamen voort uit individuele acties.

In het derde kwart sloeg dit beeld om: meer samenspel en goed uitgevoerde fast breaks. In het laatste kwart stond OBC zelfs 20 punten voor. Die voorsprong smolt weg door een paar driepunters van Arnhem: in de laatste minuten was de Osse voorsprong nog maar 5 punten. Het werd onnodig spannend. Maar de jongens bleven uiteindelijk kalm en de twee punten konden mee terug naar Oss.

Topscorers OBC: Merlijn van den Hurk (24 punten), Jim van Uden (21 punten) en Wes Imminck (6 punten).

OBC MU16-1 - Arnhem Eagles MU16-1

OBC MU16-1 – Arnhem Eagles MU16-1