Skip to main content

Ons team speelt steeds beter en wist afgelopen zaterdag in Schijndel hun eerste winst (26-36) binnen te slepen. Door een goede verdediging en veel goede aanvallen, hebben we niet alleen overtuigend kunnen winnen, maar ook een nieuw record met 36 punten in een wedstrijd!! De punten waren ook mooi verdeeld, alle spelers hebben gescoord. Het publiek was wederom heel goed aan het aanmoedigen. De laatste minuten hebben coaches Kyra en Zita en enkele ouders die vanwege wedstrijden in de Ruivert er niet bij konden zijn nog via de telefoon mee kunnen genieten. Super gedaan allemaal! Ook coach Gordon die een fantastisch debuut heeft gemaakt. We doen het graag nog een keer over, want we misten Noortje die helaas niet bij de wedstrijd kon zijn.

BV Schijndel X10 1 - OBC X10 2

BV Schijndel X10 1 – OBC X10 2

BV Schijndel X10 1 - OBC X10 2

BV Schijndel X10 1 – OBC X10 2