Skip to main content

OBC start met Nova, Lotte, Landon, Raff en Bjorn. Beide teams komen aanvankelijk moeilijk tot scoren; er wordt veel gemist aan beide zijdes waardoor de eerste periode met een 0-0 stand eindigt.

Ook 2de periode begint moeizaam. Na 1 minuut geen score. Dana opent midden 2de periode de score met een layup. Alper volgt bijna met een layup over links, maar mist. De rebound is voor de tegenstander en zij komen wel tot scoren: gelijk. Jens trekt de score weer in het voordeel van OBC met een mooi schot. Er volgt een fout op Luka, 2 vrije worpen, waarvan 1 raak. Eindstand: 7-2

In de derde periode opent Nova de score na een snelle dribbel en assist van Raff. De verdediging van Bjorn en Raff staan als een muur, waardoor Attacus moeilijk tot scoren komt. Raff maakt net buiten de eigen bucket en eindigt deze zelf in een layup aan de overkant, waardoor de voorsprong vergroot wordt naar 13-2.

In de vierde periode toont OBC wederom zijn kracht, met onder andere een 3-punter van Jens na een prachtig bounce-pass van Alper rakelings langs een tegenstander. Even later doen ze het precies andersom, waarbij Alper en Jens de assist geeft. Attacus probeert terug te komen, maar miste enkele vrije worpen. De stand eindigde op 18-2.

Ondanks een sterke start van Attacus in de vijfde periode, reageert OBC met scores van Dana en Nova. Raff  laat wederom zien dat hij één van de snelsten op het veld is door een steal te maken en de score zelf te verzorgen met een layup. De voorsprong wordt vergroot tot 24-7.

De zesde periode begint weer sterk met scores van Attacus, maar OBC reageert daarop met rake schoten van Landon en een 3-punter van Jens. Nova voegde ook nog een score toe, waardoor de stand 31-13 wordt.

In de zevende periode laat Dana opnieuw zien dat ze een zeer sterke wedstrijd speelt door een 3-punter te maken. Dit is tevens de enige score in de periode waarmee de stand in deze periode eindigt met 34-13.

De laatste periode wordt geopend met scores van Jens en Voss, gevolgd door een scores van Attacus en Nova. De wedstrijd eindigde met een mooie overwinning voor OBC, met een eindstand van 40-15.

OBC X10-1 - Attacus X10-2

OBC X10-1 – Attacus X10-2

OBC X10-1 - Attacus X10-2

OBC X10-1 – Attacus X10-2