Skip to main content

Gisteren moesten we tegen Ardito. Uit, wat een sportieve wedstrijd was hadden we verloren met 10 punten dus er was kans om te winnen. Helaas waren we wel wat gehavend door blessures en ziekte. Beide teams begonnen wat rommelig waardoor de punten eerlijk werden verdeeld. Helaas zakte we in waardoor Ardito een 6-18 run pakte. Gelukkig pakte wij hierna maar liefst een 13-0 run! Waardoor we met 27-26 voorsprong gingen rusten. Wat eigenlijk onze flow doorbrak. Maar we kwamen gelukkig goed uit de rust maar helaas Ardito ook. Helaas is onze 4e kwart nooit onze sterkste kwart en kregen we een 0-6 run tegen. En in spannende wedstrijden gaan we vaak slordiger spelen wat noet nodig is. Maar na time out gingen we toch weer beter spelen waaronder een 3tje welke helaas alleen als 2 tje is meegeteld. En hielden we het conditioneel beter vol. We zijn in de 2de seizoenshelft ook vonditioneler gaan trainen voor de 4e kwart. Eindstand 49-52 verloren in weer een hele leuke sportieve wedstrijd. Maar eigenlijk dus 50-52 verloren 😉.
Helaas is dit al de 4de wedstrijd die we nipt verliezen. We vergeten om onszelf te belonen terwijl we eigenlijk gewoon over het algemeen goed spelen. Wij coaches maar ook het team is er wel klaar mee om nipt te verliezen terwijl we dus over algemeen goed spelen.

Volgende week nog 1 wedstrijd uit spelen tegen Almonte. Thuis hadden we 63-50 gewonnen dus we hebben kans al was hun beste speler er niet bij.

OBC X14-2 - Ardito X14 1

OBC X14-2 – Ardito X14 1

OBC X14-2 - Ardito X14 1

OBC X14-2 – Ardito X14 1