Skip to main content

Vandaag moesten we om 10:00 uur tegen Almonte (Eindhoven). Thuis hadden we gewonnen maar we wisten dat we als we zouden willen winnen een pittige wedstrijd zouden kunnen verwachten. Thuis speelde de beste speler van hun niet mee (nr 1), maar helaas vandaag wel. Deze nr 1 scoort 40 punten gemiddeld. Ook nr 12 was van hun. Helaas bleek al snel dat ze een maatje te groot waren. Waarschijnlijk ook veel 2de jaars u14. Maar we bleven energie geven en plezier hebben in het spelletje. Toen hun nr 1 en 12 er even uit waren liepen we heel goed in. Helaas brachten ze de nr 1 en 12 gauw er weer in en deze speelde hierna bijna heel de wedstrijd. In de 4e kwart werd het wat fysieker en zakte we hierdoor in, terwijl we hiervoor goed speelde. Maar na een donderspeech in de time out van 4e kwarte pakte we het goed op en konden we aardig mee mee met het fysiek spel. Ook met dank aan de spelers op de bank en ouders op de tribune. We hebben helaas wel met 84-32 verloren, maar misschien wel een van onze betere wedstrijden dit seizoen. Heel veel wat we op de trainingen hebben geoefend kwam er uit. Zoals rust houden in het spel, op positie blijven, full court press en communiceren met elkaar op het veld. Een chapeau voor het team. En we hebben nr 1 op 32 punten kunnen houden.

Al is het niet helemaal onze laaste wedstrijd, want van 31 mei tot en met 2 juni gaan we nog meedoen met een toernooi in Duitsland. En volgende week vieren we het goede spel van vandaag nog met wedstrijdje Heroes kijken.

Almonte X14-2 - OBC X14-2

Almonte X14-2 – OBC X14-2

Almonte X14-2 - OBC X14-2

Almonte X14-2 – OBC X14-2

Almonte X14-2 - OBC X14-2

Almonte X14-2 – OBC X14-2

Almonte X14-2 - OBC X14-2

Almonte X14-2 – OBC X14-2