Skip to main content

Op 13 januari (onze eerste wedstrijd) na winst tegen Almonto met een eindscore van 107-14 waren we volgens onze team al kampioen?

Je zult je afvragen waarom,,? Dit komt omdat de overige teams meedoen met verlies van rechten.

Dit was als team niet onze doel, om alleen kampioen te worden omdat de rest met verlies van rechten speelt. Met het verlies tegen Grave met één punt verschil en met Bumpers met twee punten verschil, hadden we ook goede hoop dat we eerste van de poule konden worden.

Na een felle strijd op 7 april uit tegen Grave wisten we te winnen met 8 punten verschil. Toen kwam de eerste positie in de poule wel erg dichterbij. Onze laatste thuiswedstrijd tegen Bumpers op 13 april, wisten we te winnen met 15 punten verschil. In de derde kwart begonnen we beter te spelen en konden we een voorsprong opbouwen. Met als uiteindelijke resultaat: dat we kampioen zijn geworden en als eerste zijn geëindigd in de poule!

OBC V16-1 (K) -BC Bumpers V16 1 (VR)

OBC V16-1 (K) –
BC Bumpers V16 1 (VR)