Skip to main content

Het einde van het seizoen nadert! Dat betekent dat de wedstrijden er (bijna allemaal) op zitten, we diverse vakanties en vrije dagen tegemoet zien en we alvast na gaan denken over de teamindeling van komend seizoen. Om misverstanden te voorkomen staan hieronder belangrijke data waar je als lid rekening mee moet houden:

  1. De laatste training vóór de meivakantie is die van komende vrijdag 19 april.
  2. Tijdens de meivakantie zijn er geen trainingen. De meivakantie zijn de weken van maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei.
  3. De eerstvolgende training ná de meivakantie is op maandag 6 mei.
  4. Vanaf 6 mei wordt er getraind in de nieuwe teamsamenstellingen met een nieuw tijdelijk aangepaste trainingsschema. Je kunt bij de huidige coach terecht voor vragen over deze nieuwe samenstelling.
  5. De trainingen van het restant van het seizoen duren t/m vrijdag 14 juni.
  6. Op vrijdag 21 juni wordt het seizoen formeel afgesloten.

Sportieve groet,

Het bestuur.