Skip to main content

Gisteren zijn we met groot gedeelte van de XU14-2 naar de Heroes gegaan in plaats van de training. Voor de meeste mensen ook de 1ste keer of 2de keer dat ze naar een professionele basketbalwedstrijd zijn gegaan. Ze vonden het allemaal super en ze hebben de beste training gehad. Zoals een speler zei: ‘Ik moet meer gaan trainen’. Maar ze vonden het niet alleen leuk om de wedstrijd van de Heroes te kijken. Niet alleen de spelers hebben indruk gemaakt maar ook de cheerleaders hebben indruk gemaakt 😉. Heroes hebben helaas verloren van Liege, maar na de wedstrijd hebben veel spelers ook nog handtekeningen verzameld van de Heroes. Al met al was het een superavond voor het team. In de zomervakantie gaan we het seizoen afsluiten met het echte teamuitje.

Teamuitje XU14-2

Teamuitje XU14-2

Teamuitje XU14-2

Teamuitje XU14-2

Teamuitje XU14-2

Teamuitje XU14-2