Aan alle leden, jeugdleden, ouders/verzorgers van onze (jeugd)leden, vrijwilligers en trainers van OBC.

Zoals jullie vast en zeker wel hebben gehoord, worden vanaf vanavond, maandag 14 december om 00:00 uur zware maatregelen getroffen om het oplopend aantal besmettingen van het Corona virus in te dammen. Iets wat er al een tijdje aan zat te komen, maar nu ook echt de waarheid is geworden.

Helaas heeft dit ook voor ons als basketbalclub gevolgen. Sporthal De Ruivert gaat vanaf vandaag tot en met in ieder geval maandag 18 januari 2021 op slot. Dat betekend dat er voor en door OBC geen trainingen meer gegeven gaan worden dit jaar. Er bestaat nog de mogelijkheid om buiten te gaan trainen, maar gezien het weer deze periode lijkt mij dat geen goed idee.

Dus helaas, ik had jullie graag allemaal nog een keertje gezien voor het einde van dit kalenderjaar om jullie in ieder geval persoonlijk fijne feestdagen toe te wensen. Maar het blijft dus bij deze digitale wensen:

Hele fijne kerstdagen en een sportief, gelukkig en vooral gezond 2021

Zoals al gezegd zal sporthal De Ruivert in ieder geval tot en met maandag 18 januari 2021 gesloten blijven. Natuurlijk hopen we dat we weer eerder aan de gang kunnen met het geven van de trainingen. Mocht dat zo zijn houden we jullie via Facebook, Instagram, onze site en Whatsapp op de hoogte. Houd deze dus goed in de gaten.

Als laatste; let goed op elkaar en jullie naasten en blijf vooral gezond. Dan weet ik zeker dat we een mooi 2021 tegemoet gaan

Sportieve groet,

Namens het bestuur van OBC

Peter de Ruiter
Voorzitter