Algemeen:

Vanaf +/- 7 a 8 jaar (afhankelijk van de motorische ontwikkeling van het kind) kan er bij OBC gebasketbald worden. Je mag eerst drie proeftrainingen meedoen om te kijken of basketbal wat voor je is. Om uitgenodigd te worden voor de proeftrainingen moet je jezelf aanmelden via dit formulier.

Als je ingeschreven bent wordt er door de trainers gekeken of er plaats is in hun (leeftijds-)groep.
Als dat zo is word je uitgenodigd voor de proeftrainingen. Het kan zo zijn dat de groep op dat moment te vol is, als dat zo is wordt je op de wachtlijst geplaatst en zodra er ruimte is wordt je alsnog uitgenodigd voor de proeftrainingen. De drie proeftrainingen zijn gratis en geheel vrijblijvend. Pas na de proeftrainingen beslis je of je echt lid wilt worden.

 

Inschrijven:

Zorg er voor dat je bij het inschrijven alle gegevens nauwkeurig invuld. Stuur ook een recente pasfoto mee! Wil je eerst wat vragen dan kun je mailen naar

 

Uitschrijven:

Als je wilt uitschrijven moet je eerste inloggen op de website, vervolgens kun je daar jezelf uitschrijven. Je bent pas echt uitgeschreven als je van de penningmeester bericht hebt gehad dat je geen schulden meer hebt bij OBC.

Weet je niet meer wat je gebruikersnaam is om in te loggen stuur dan even een email naar: