Aan alles komt een eind, zo ook aan dit seizoen. Aanstaande zaterdag, 7 mei, staat voor de meeste teams de laatste thuiswedstrijd op het programma. Voor sommige teams wordt het nog spannend; zij kunnen tijdens deze laatste thuiswedstrijd definitief kampioen worden. Voor andere teams is het al minder spannend; zij zijn al kampioen of kunnen dat (helaas) niet meer worden. Maar dat we er een gezellige dag van gaan maken staat zeker vast.

Omdat een wedstrijd met veel publiek natuurlijk veel leuker is en lekkerder speelt als met geen of weinig publiek, willen we jullie vragen allemaal te komen kijken naar één maar liever meerdere wedstrijden. Hebben jullie bijvoorbeeld al eens een wedstrijd van ons Heren-1 of Dames-1 team gezien? Nee? Dan is zaterdag jouw kans om ook dit een keertje mee te maken.

De teams die kampioen zijn of worden zullen worden gehuldigd. Dat proberen we in de zaal te doen, maar mocht er nog een andere wedstrijd bezig zijn, zal de huldiging in de kantine van De Ruivert plaats gaan vinden. Maar dat merken jullie vanzelf.

Dus kom allemaal naar De Ruivert op zaterdag 7 mei. De eerste wedstrijden, die van de mannen onder 18 (MU18) en heren onder 16 (MU16), beginnen om 11:00. De laatste wedstrijden (waaronder één kampioenswedstrijd) beginnen rond 16:15.

Naast dat dit de laatste thuiswedstrijden van dit seizoen zijn, is het ook voor een aantal spelers hun laatste wedstrijd voor OBC. Des te leuker om juist deze spelers met een fantastisch gevoel voor de laatste keer het veld in De Ruivert te laten betreden.

Dus:

BEN ER BIJ, OP ZATERDAG 7 MEI!!

Dan maken we er met z’n allen een leuke en vooral sportieve dag van!!